Τα Αρχεία της Χαμένης Γνώσης (Λευκό)

[fwdmsp preset_id=”8″ playlist_id=”0″]
Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό βιβλίο που όμοιό του δεν υπάρχει στην ελληνική και διεθνή βιβλιογραφία.
Είναι ένα βιβλίο θησαυρός γνώσεων, που πραγματεύεται από κάθε γνωστή και άγνωστη στο ευρύ κοινό σκοπιά το ζήτημα της ψυχής, δίχως να αφήνει ούτε ένα κενό, ούτε ένα δυσνόητο και σκοτεινό σημείο, μεταφέροντας πληροφορίες που κάθε άνθρωπος οφείλει να γνωρίζει.
Ακολουθώντας έναν πρωτοποριακό τρόπο γραφής, μέσω διαλόγων, ο συγγραφέας αποκαλύπτει πλήθος πολύτιμων γνώσεων που σκοπίμως κρατούνται θαμμένες επί αιώνες από το παγκόσμιο θρησκευτικό αλλά και πολιτικό κατεστημένο.
Με δεδομένο το γεγονός πως ανέκαθεν το ζήτημα της ψυχής είναι από τα σπουδαιότερα της οντολογικής μεταφυσικής, ο Παναγιώτης Τουλάτος οδηγεί με ασφάλεια κάθε αναγνώστη από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό, κατόπιν στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο, παραδίδοντάς τον στο Πανεπιστήμιο της Ζωής, ικανό πλέον να μπορεί να γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι, κατά τρόπο ώστε να μην υπάρχει τίποτα απολύτως που να μην αντιλαμβάνεται σχετικά με την ψυχή.
Πιο συγκεκριμένα ο τόμος αυτός (Α΄) περιλαμβάνει 23 συγκλονιστικά κεφάλαια, τα οποία αναφέρονται στα ακόλουθα φλέγοντα ζητήματα όπως: περί προϋπάρξεως της ψυχής, περί της Δημιουργίας, της Ουσίας, του Αιθέρος, του Πυρός, της Εννοίας, της Έδρας, των Στοιχείων, των Δυνάμεων, των Ενεργειών, της Ύλης, του Νου, της Εξελίξεως, της Φυσικής, των Νόμων, της Ατομικότητας, κι ακόμη: περί των γονιδίων, (ένα κεφάλαιο που ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα της σύγχρονης διανοήσεως), περί της Παραψυχολογίας, της Συνειδήσεως, του Πόνου, των Παθών και της Ψυχαναλύσεως.
Με τις παρατιθέμενες πληροφορίες και τα στοιχεία του τόμου αυτού κάθε αναγνώστης μαθαίνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει πριν περάσει στην ανάγνωση των επόμενων τόμων που θα κυκλοφορήσουν λίαν συντόμως.
Είναι δε τέτοιος ο τρόπος γραφής του συγγράμματος αυτού, ώστε κάθε αναγνώστης να μην δέχεται απλώς τις γνώσεις που του δίνονται, αλλά να τις κατανοεί πλήρως, ώστε να μην έχει ανάγκη να απευθύνεται σε αιρέσεις και διάφορα ξένα προς την Ορθοδοξία- θρησκευτικά δόγματα, σε αδελφότητες ή μυστικές στοές.

Αφήστε μια απάντηση